Πυροσβεστικό όχημα

Κωδικός Προϊόντος: 9464
Όχημα με δυνατότητα RC με κανόνι νερού που λειτουργεί, φως και ήχο (λειτουργούν με 2 x 1,5 V μικρό μπαταρίες-δεν περιλαμβάνονται). Με άφθονο αποθηκευτικό χώρο για εξοπλισμό. Το όχημα έχει χώρο για τέσσερις φιγούρες. Διαστάσεις: 28 x 13 x 16 εκ (ΜxΠxΥ).Μπορεί να συνδυαστεί με την αντλία νερού από τον κωδ.: 9468 Πυροσβέστες με αντλία νερού. Can be combined with:
9468 Πυροσβέστες με αντλία νερού

Πυροσβεστικό όχημα

Κωδικός Προϊόντος: 9464
Όχημα με δυνατότητα RC με κανόνι νερού που λειτουργεί, φως και ήχο (λειτουργούν με 2 x 1,5 V μικρό μπαταρίες-δεν περιλαμβάνονται). Με άφθονο αποθηκευτικό χώρο για εξοπλισμό. Το όχημα έχει χώρο για τέσσερις φιγούρες. Διαστάσεις: 28 x 13 x 16 εκ (ΜxΠxΥ).Μπορεί να συνδυαστεί με την αντλία νερού από τον κωδ.: 9468 Πυροσβέστες με αντλία νερού. Can be combined with: 9468 Πυροσβέστες με αντλία νερού

Επιπλέον Πληροφορίες

- Το όχημα περιλαμβάνει κοτσαδόρο και μπορεί να αναβαθμιστεί με το RC σετ τηλεκατεύθυνσης (κωδ.: 6914, 4856- δεν περιλαμβάνεται)
- Η οροφή είναι αφαιρούμενη.
- Η καμπίνα του οδηγού μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις φιγούρες
- Οι φιγούρες μπορούν να στερεωθούν στις ειδικές εσοχές.
- Πίσω από τις πλαϊνές πόρτες υπάρχουν συρτάρια για την αποθήκευση των εξαρτημάτων του πυροσβεστικού τμήματος και χώρος για την τροχαλία.
- Μπορείτε είτε να συνδέσετε το ψαλίδι διάσωσης είτε τις μάνικες στην υδραυλική μονάδα
- Με περιστρεφόμενους προβολείς (χωρίς ηλεκτρονικά κομμάτια).
- Κανόνι κατάσβεσης με βέλη νερού.
- Εκτός από το κάλυμμα της μπαταρίας στην κάτω πλευρά της μονάδας φωτισμού και ήχου (απαιτούνται 2 micro μπαταρίες 1,5 V - δεν περιλαμβάνονται) υπάρχει ένας διακόπτης, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο ήχων σειρήνας (Ευρωπαϊκός / ΗΠΑ).
- Ο ήχος ενεργοποιείται με ένα πλήκτρο και το φως που αναβοσβήνει με το δεύτερο πλήκτρο. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να απενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή πατώντας ξανά το πλήκτρο.
- Φως που αναβοσβήνει με αυτόματη απενεργοποίηση: 2 λεπτά.
- Ήχος με αυτόματη απενεργοποίηση: 12 δευτερόλεπτα.
- Χάρη στην ετικέτα, το παιδί μπορεί να γράψει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της χώρας του και να τον επικολλήσει στην εκτύπωση ""112"".-Το όχημα διάσωσης της πυροσβεστικής μπορεί να συνδυαστεί με την αντλία νερού από τον κωδικό 9468 Πυροσβέστες με Αντλία Νερού
  • 9464 featureimage 1
  • 9464 featureimage 2
  • 9464 featureimage 3
  • 9464 featureimage 4
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm: 28 x 13 x 16
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+ ετών.
Warning: choking hazard! Contains small ball and small parts. Not for children under 3 years.