Πολιορκητικός Πύργος Νάνων

Κωδικός Προϊόντος: 9340
74,99 € free shipping
Mε τον ρυθμό των τυμπάνων, το γιγάντιο Τρολ σέρνει το φρούριο των Νάνων που περιλαμβάνει πολιορκητικό κριό, βαλλίστρες και φυλακή. Can be combined with:
9342 Νάνος με αιωρόπτερο

Πολιορκητικός Πύργος Νάνων

Κωδικός Προϊόντος: 9340
74,99 € free shipping
Mε τον ρυθμό των τυμπάνων, το γιγάντιο Τρολ σέρνει το φρούριο των Νάνων που περιλαμβάνει πολιορκητικό κριό, βαλλίστρες και φυλακή. Can be combined with: 9342 Νάνος με αιωρόπτερο
Αγαπητοί μας πελάτες, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παιχνιδιών.

Επιπλέον Πληροφορίες

- Φρούριο με πολιορκητικό κριό.- Οι βαλλίστρες, οι οποίες βρίσκονται στις πλαϊνές θέσεις του Πύργου, μπορούν να πυροβολήσουν.- Περιλαμβάνει κελί φυλακής με πύλη και εξοπλισμό σιδηρουργού.- Η πάνω πλατφόρμα μπορεί να αφαιρεθεί για καλύτερη πρόσβαση στο εσωτερικό του Πύργου.- Ο Νάνος μπορεί να απογειωθεί με το αλεξίπτωτο από την πλατφόρμα στο πάνω μέρος του Πύργου.- Το κοράκι μπορεί να μεταφέρει με το ράμφος του τον κύλινδρο των μηνυμάτων.- Το αμόνι είναι μυστική κρυψώνα.- Οι βραχίονες του Τρολ μπορούν να κινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις και τα χέρια μπορούν να περιστραφούν.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm: 34,5 x 20 x 39
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 5+ ετών.
Warning: choking hazard! Contains small ball and small parts. Not for children under 3 years.

…ίσως σε ενδιαφέρει