Ο Μύξαρχος με τον Τσιγκελοδόντη

Κωδικός Προϊόντος: 9459
37,99 €
Με βαλλίστρα που εκτοξεύει βέλη φωτιάς, πρόβατο και λιμνούλα. Διαστάσεις Τσιγκελοδόντη: 40 x 36 x 11 εκ. (ΜxΠxY) Can be combined with:
9461 Ο Σκόρδος με καταπέλτη προβάτων

Ο Μύξαρχος με τον Τσιγκελοδόντη

Κωδικός Προϊόντος: 9459
37,99 €
Με βαλλίστρα που εκτοξεύει βέλη φωτιάς, πρόβατο και λιμνούλα. Διαστάσεις Τσιγκελοδόντη: 40 x 36 x 11 εκ. (ΜxΠxY) Can be combined with: 9461 Ο Σκόρδος με καταπέλτη προβάτων

Επιπλέον Πληροφορίες

- Τα πόδια του δράκου μπορούν να μετακινηθούν μεμονωμένα, και τόσο ολόκληρο το κεφάλι όσο και η γνάθος μόνη μπορούν να μετακινηθούν προς τα πάνω και προς τα κάτω.- Τα φτερά είναι κινητά.- Με αφαιρούμενη σέλα.- Η φιγούρα μπορεί να αρπάξει τα μεσαία κέρατα του δράκου και να τα χρησιμοποιήσει για να τον "οδηγήσει".- Η πλάτη της σέλας είναι μια στρογγυλή, αφαιρούμενη ασπίδα, την οποία μπορεί να κρατήσει μία φιγούρα.- Η βαλλίστρα λειτουργεί, μπορεί να γυρίσει και να περιστραφεί και περιλαμβάνει τρία βέλη φωτιάς .- Τα πρόβατα που εκτοξεύονται μπορούν να γυρίσουν το κεφάλι τους προς τα αριστερά και τα δεξιά και μπορούν να κρατηθούν από τα πίσω πόδια από μια φιγούρα. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον Σκόρδο με καταπέλτη προβάτων (κωδ.: 9461 - πωλείται ξεχωριστά).
  • 9459 featureimage 1
  • 9459 featureimage 2
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) cm: 40 x 36 x 11
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+ ετών.
Warning: choking hazard! Contains small ball and small parts. Not for children under 3 years.

…ίσως σε ενδιαφέρει